Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrigt tar du mig med storm

Klockan klämtar
stämningen fångar
upp oss i en stilla
dans.

Du stryker din hand
mot min kind.
Tittar på varann
ler och vet,
ja vi vet att
i natt formas vår
tillvaro om.

Min kropp suktar
efter dig, min
hunger har du väckt.
Som en katt
spinner jag, som
en lejonhona
låter jag dig
förföra.

Med ett trollslag
faller klänningen till
golvet,
som en befallning kommer
du in i min famn.
Lyfter upp mig, låter
min heta kropp bli
avkyld.

Vindruvor pryder du
min nakna kropp,
sen äter du sakta av de
så jag faller i trans.
Du rullar över mig på
mage, så du sakta kan
känna över min rygg
innan du fångar
mig totalt.

Stjärnhimlen strålar
över sängen, där lakanen är
av siden.
Försiktigt gömmer vi oss under
tyllet, som omsluter våra nakna kroppar.

Som glittret faller från himlen,
så ser våra ögon ut, då vår hunger
skriker...
Du för in mig i en dimma, där
jag vill stanna. Ljudet av
kvitter, njutning och
till slut föreningen av
de lustar vi haft.
Våra sammanfogade
kroppar formade till
en enorm älskog.

Stilla smeker du ryggen, så sidenlakanet
faller ner på golvet. Nu är det ljust, så
vi faller i varandras armar och somnar efter
en djup kyss, så
läpparna mjukt trycks mot varann...




Fri vers av Filosofen2
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-25 23:15



Bookmark and Share


  mickech
Så vacker.....tack!
2011-03-14

  Lars E Jönsson
skriva kan du
2011-01-26

  mare VIP
Varm dikt full av sensuell lust...fin..
2011-01-26

    ej medlem längre
Hi hi...gulligt *ler*
2011-01-25

  SandraEriksson
Jättebra :)
2011-01-25

  aol
sensuellt passionerat vackert skaldat vännen,
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2