Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Timmen är sen.... Allt ljud ute har tystnat...


Nattens spel, fångar oss i en gungande vild älskog

Endast du och jag låter
då vi skrålar våra sånger.
Endast du vet hur
min mun ska tystas.

Försiktigt tar du handen
bakom nacken, under mitt
plattade hår. Sätter dina
läppar mot mina.

Du sticker sakta in din mun
i min. Dofterna
blandas med sprit och
svett, men vi känner
det inte.

Våra berusade ögon sluts
då vi hamnat under
en gatlyckta, som lyser
upp asfalten och oss.
Skuggor fångar våra
Konturer och bildar
figerer...


Vi går sakta hem till mig,
hem där vi kan finna trygghet,
värme och en underbar
säng att krypa ner i.

Vill du leka kurra gömma?
Eller kanske leka
tittut?
Spelet kan börja då
vi hamnat hemma i hallen.

Vi sparkar av oss
skorna, som hamnar
vilt i en hög.
Kläderna hamnar lite var stanns.
Håret blir virrigt, men
busigt.

Kyssarna vi ger får oss i
trans. Vi fastnar och trollbinder
våra hungriga kroppar.
Hastigt blommar vi ut i en
vild älskog, låter oss hamna på golver,
där hungern tar över
och river loss havets alla
strömmars.




Fri vers av Filosofen2
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-26 00:43



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Åhh vad bra
2011-01-26

  aol
härligt vilt, härlig humörhöjare
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2