Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens möte

Hett omfamnas
de älskande,
hårt studdsar
bollarna
mot gräset.

Åtrån fiskar
i djupt vatten,
då källans
djup lockar
till rop..

Hungrigt
gluffsar vildarna
då eldens
lågor spretar
långt.

Blomman vaknar
öppnas helt
och redo.
Gudinnan finner
prinsen

hennes
dröm
går in
i djup vila




Fri vers av Filosofen2
Läst 568 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-26 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"hårt studsar bollarna mot gräset.."

Eh...vilka bollar? *ler hysteriskt*

Fin text dock
2011-01-27

  SandraEriksson
Du är duktig du :)
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2