Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens luftrum

Åren går
tiden snurrar
tankar forsar.

Nya dagar
öppnar
nya vägar

Ögon ser
öron hör
sinnen tar nya intryck

Hjärtat slår
hjärnan jobbar
fingrar känner

Munnen formas
ord sägs
såras öppet

Tiden ger
tiden tar
tiden
formar våra
mål




Fri vers av Filosofen2
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2