Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hipp hipp

Jag skrattar och skrattar
rister i kroppen
utbrister ett asgarv
som inte slutar.

Att dessa karaktärer
kan födas
är inte konstigt,
för i vårt land
finns många udda
själar.

Älskar deras
humor, blir så
glad, för deras
fantasi har ingen
gräns.




Fri vers av Filosofen2
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 21:28



Bookmark and Share


  Anna*
Uppsluppenhet - en okonstlad glädje!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2