Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser tillbaka hur det var... förstår nu smärtan jag förnekade.



Faller ner

Jag faller ner
i en tunnel
krafsar med händerna
mot väggen
Skriker ljudlöst
störtar ner,
en avgrund
Färgerna växlar
i svart, grönt, rött,
ett mönster
lika komlicerat
som ådringen
på ett träd
Mitt inre liv
är som en tunnel
rakt in i ett berg

Jag kör huvudet i väggen




Fri vers av Osram
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-12-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram