Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap, längtan och sorg

 

Jag lyfter på locket till vänskapens brunn
ropar ett vädjande ;
hej !
- är du där?
Ekot slår emot mitt ansikte

hej...är du där...är du där...är du.....

Det gör ont.
Smärtans ansikte har vassa drag.
Att förlora en vän gör sårar en brutalt.


Jag lyfter på locket till längtans brunn
ge mej lite vatten
ge mej lite bränsle
ge mej nåt som säger mej ;  håll ut!

Törstande vänder jag blicken mot marken och går
Brunnen har sinat ut

vem vill mej så illa?


Jag lyfter på locket till sorgens brunn
Här får jag spilla mina tårar
Nu forsar min längtan ur mej
Här får jag sörja

Sorgens brunn är bottenlös
Jag får gråta tills jag inte har några tårar kvar
Vänskapen finns inte längre !

Kvar finns bara längtan och sorg....




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-12-11 12:34



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
oj titel ja
varför inte

Vänskap längtan och sorg
2005-12-11

  Ola Rydberg
vemodig stark och välskriven
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon