Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om jag fick leva om
tänk om den ungdom fick vara ljuv
tänk om de jag hade då fanns nu

Tänk om jag slapp mista allt
för att sen få det jag kunde
tänk om livet hade varit fyllt
med glädje och inte sorg

Tänk om allt det svåra
bara varit en dröm,
tänk då hade jag kunnat le

Tänk om mitt liv varit
fyllt av goda minnen och
inte av blåmärken och
klagosång.

Tänk om mamma funnits
och kunnat ta min
längtan i sin famn
tänk om mamma kramat
mig tyst och länge

Tänk om allt vore annorlunda
tänk om tid fanns, tid att
lära, tid att finnas

Tyvärr finns det inget tänk om
tyvärr finns inte mamma
tyvärr måste de sår jag fått
finnas kvar
tyvärr finns inte tid
jo den tid jag har är nu

Varför ska allt vara så
svårt att förstå?
Varför kan inte jag bara
gå?
Ta min jacka och
gå för att glömma,
glömma den tid som varit.

Drömma mig bort, får jag det?
Skriva något vackert
som läker.
Klart jag måste.
Tiden går, stampar på samma
plats, utan att känna jag gått.
Åren går, frågorna om livet
består.

Varje gång något sker, är det min tur då?
Stannar upp, får kramp och rusar hem,
vågar inte, är som den rädda kanin...

Tänk om jag vore modig
tänk om jag vore tuff
tänk om mina drömmar fick växa
tänk om jag kunde tro, tro
på livets under.

Magi öppnar mina dörrar
magi stänger
magi skrämmer
magi har makt

Svart i min tanke jag är
tappar allt, tappar ork.
Då jag skriver vill inte orden fram
och jag tvingar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-02 21:02



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Många frågor men få svar.
Jag tycker du är modig
Dina drömmar kommer växa en dag
För det är du värd
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2