Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha pratat mycket med män så vet jag att misshandel sker mot de med.


MISSHANDEL MOT NÄRSTÅENDE

Glöm aldrig att misshandel sker även mot män, men eftersom de ska vara så jäkla starka, matcho och tuffa, så får de aldrig visa utåt vad de känner... Varför?

En bra man är en sån man kan gråta inför, en man som läser av alla signaler man har.... Är man sur, frågar han vad det är, om man är ledsen tar han en i sin famn och tröstar, håller om och ger sitt stöd. Han säger:
"Lämnar dig aldrig min lilla ros."

Vad händer om kvinnan är den som slår, säger bock, jag ska fan ge dig!!! Skriker i hans öra för att spränga örontrummorna?
Vad gör han då?

Vad gör han om hon systimatiskt mobbar dag ut och dag in, försöker köra ihjäl honom, tvingar honom att jobba dygnet runt för att slippa honom?

Hat, förakt och slag...

Vad gör han om hon bara sticker om och om igen?

Barnen kan han inte skydda om han inte vet att hon slår dem....


Jag minns när jag var liten hur mamma slog mig! Jag minns hur hon psykade och kallade pappa saker bara för han kom försent.

Jag minns även min fostermamma, som styrde min fosterpappa hur långt som helst. Bara för att kontrollbehovet var så enormt.... Värre blev det då hon inte kunde jobba....


Mannen lider i det tysta och vågar inte säga något.....




Fri vers av Filosofen2
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 20:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Micke Alonzo (tidigare sångare i KSMB) blev misshandlad av sin fru och har skrivit en bok om det.
2011-02-03

  Nikolai Jungsin VIP
Sån blodig sanning..
Våld mot närstående är våld oavsett vem som utsätts..
Men på något sätt så är våldet mot män Tabu-belagt..
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2