Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma Mia

Sophie letar efter sin pappa, som kan vara vem som helst av de tre män som kommer till ön då den oskuldsfulla tjejen ska gifta sig...

Ojojojoj vad jag älskar denna musical som spirar både energi och kärlek. Har sett denna ca 10 gånger utan att tröttna, för den är så underbar. Speciellt då Sophie kryper upp i sin mammas knä och hon sjunger om hur det var då hennes dotter var liten... Ja, får tankar om att det kanske blir så då min dotter ska stå vid altaret och gifta sig med sin prins... Ooooo så underbar tanke....




Fri vers av Filosofen2
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2