Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arkivdyk (jan -05) pga. att Råda är aktuellt på första sidan




Sexråd - limerick


En gammaldags man ifrån Råda
i samlevnadsspalten höll låda:
I sexstinna tider
mer sällan ni lider -
ni knappt hinner känna nån klåda!




Bunden vers (Limerick) av Caprice! VIP
Läst 969 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-11 09:17



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
bra - säger "Råda"-kollegan!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP