Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsliga vänner som finner varann i tankens kraft

Telepati krymper avståndet,
så det känns som du är här.
Tiden försvinner i en ändlös
zon.

Då natten kommer finns
du i mina tankar, tills
sömnen för mig vidare
in i den dröm jag söker.

Dagarna snurrar snabbt,
men en tanke eller fler
sänder jag iväg, du ler
och känner en värme
och hickar.

Du svarar och jag hickar,
då vet jag att du känt
att mina tankar kan
få ditt lesna hjärta att
le om det så bara är för
en sekund.

Tid och rum försvinner
då värmen når hela
kroppen, så den
nästan hettas upp.
Känslan av att du står
så nära mig får hela
mig att rysa.

Så långt bort, men ändå så
nära.
Tårar torkar jag bort
sår läker jag ut,
sänder en kram eller två,
för jag vet du behöver det.

Lägg din hand på hjärtat
och tänk på mig, så finns
jag där och viskar det du
så väl behöver här och nu.

Ord kan ge värme, tankar
kan föra våra vägar mot
samma håll.
Vänner idag, vänner sen
och vänner för alltid.






Fri vers av Filosofen2
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 15:29



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Hoppfull text när avstånden ökar mellan människorna
Texten är bra uppdelad i små stycken, då blir texten också läsvänlig.

"Lägg din hand på hjärtat
och tänk på mig, så finns
jag där och viskar det du
så väl behöver här och nu."

Gillar detta speciellt , ger bilder och en närvaro i texten.

Jättebra skrivit.
AE
2011-02-11

  SandraEriksson
Tack för att du finns
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2