Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Du tittar upp på mig
då du sitter vid dörren
du bara väntar.

Jag tittar ner på lilla dig
och ler, säger att nu ska
vi hem.

Efter en liten stund
jag bär dig så försiktigt
för du är trots allt en
liten bebis.

Lugnt och tryggt du vilar
i min famn, lugn
över att komma hem

Jag sätter dig på
mitt golv som du
genast nosar på
inget verkar konstigt
för du känner min doft

Ögonen är runda
kroppen liten
och teckningen är
svart och vit så din
lurviga päls får liv

I natt du sov på
min kudde, spinner
då jag tar dig upp
och kramar dig.
Maten du gluffsar i
dig, så du växer
Busar gör du över allt
och världen här
leker med dig

Öronen dina svarta
och små
tassarna har vit färg
och kuddarna rosa
precis som nosen

Jag vill lära dig älska
världen som den är
ge dig kärlek så du
växer och finner ro.




Fri vers av Filosofen2
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En rar text och en helt underbar sista strof:
Jag vill lära dig älska
världen som den är
ge dig kärlek så du
växer och finner ro.
2011-08-16

    AA VIP
Fina, berörande ord...// AA
2011-02-15

  SandraEriksson
Sååå söt :)
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2