Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14 år och redan påväg att bli något av en konstnär.


Under mina ord jag hamnar

Sitter på mitt rum då jag
tappat orden.
Plötsligt faller de över
mig, så jag ligger
på rygg.

Lekande, busande
hoppar de på min
lilla magen, bröst
och över allt.

Aldrig kan väl detta
vara sant?
Varför hoppar orden så
på mig, varför finner
de mitt ark kan någon
svara mig nu?

Vilt de älskar med mitt sinne
vilt de tar mig naken över allt
finner en liten skog
där de förför min kropp
så jag aldrig kommer ur denna
trans.

Dansar vilt till näcken
som spelar upp till vals
visar alla delar av min trans.

Följsamt och vaket
tar jag varje steg in mot
passion och romantik

Kärlek, öppnar nu min
dörr, mot den dröm endast
jag kan se.

Skapar nu en man med orden
liksom sagan och passionen
älskogen formas av min pänsel.

Denna tavla finns i mig, öppnar mitt
skrin och vågar le...




Fri vers av Filosofen2
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2