Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ

Ljus skimrande
som havets djup,
skölj genom hela mig.

Leendet ger ögonen
gnistrande pärlor.
Auran lyser lång
väg och finner
lugnet.

Tidens horisont
blickar mot nästa
horisont, så det aldrig
tar slut.
Timglasets sand formar
mina drömmar
som växer i mina tankar

Hjärtats harmoni nu
ler och sjunger likt
näktergalens vackra sång.

Kvitt kvitt kvitt kvitt
ler så hela jag skiner
av ljus




Fri vers av Filosofen2
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 16:56



Bookmark and Share


  Janne
Så bra skrivit
väcker fina känslor
2011-02-14

  aol
bra skriftat
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2