Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta dimmor växer/ Vita slöjor skyddar

Tror på dig
ser dig
hör dig

Följ livlinan
som jag drar
dig upp med

Orkar finnas
orkar vara där
orkar lyssna

Finn mod att våga
finn kraft att se
finn ork att dra
finn känslan
att kunna

Ljuset finns
i slutet av tunneln
kvittret
når inte dina öron
än, men snart

Steg för steg
nås tunnels slut
sakta.

Hjärtat slår,
pulsen känns genom
huden
livet finns
och nuet också

Mörka stunder
som blir svarta och
outhålliga
den eviga sömnen
finns vid tinningen

lockar, men önskan
att vara kvar
får viljan att
kämpa.

Solens trålar leker nu med
ansiktet medan
kampen börjar ta sitt
slut.

Leendet når läpparna
och luften når
lungorna

Jag tror på dig
jag ser dig
jag hör dig




Fri vers av Filosofen2
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-16 23:24



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Fina ord
2011-02-16

    AA VIP
Fina rader. Det finns alltid ljus i den mörkaste tunnel...om man förmår...och orkar. // AA
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2