Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lås och bom – limerick


En Bankrånare från Västerås
får se hur hans plan går i lås
Tyvärr får han lida
av att välja fel sida
I bankvalvet nu han förgås




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-20 16:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ajjj då, men så kan det gå om man är för klåfingrig. Snitsigt skrivet!
2011-02-28

    Tea Alex
Ibland är det inte lätt...
2011-02-21

  Fredrik P. VIP
kul kul, ja, där lär
han sitta tills någon
förbarmar sig över
honom...
2011-02-20

  Saga-Sofia
De där rackarns västeråsarna!
2011-02-20

  Catharina Edin VIP
Stackarn - hahaha!
2011-02-20

  Ingela Svenson VIP
Haha, ja vilket misstag!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP