Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov bland tusenskönor och blå viol

I dina drömmar
du vandrar
ut på en äng,
den är fylld av
tusenskönor och blå
viol.

Sakta du vandrar genom
det höga gräset,
så stråna stripar mellan
fingrarna.

Solens strålar når ditt
hår, som bleks av strålarna,
så du får slingor
lite var stans i hårets långa
strån.

Klänningen du bär är av renaste
bomull, tunn och vit,
nästan genomskinlig.
Fötterna bara och bruna.

Sakta du tassar en liten
bit innan du lägger dig ner
för att beskåda molnen.

Då dagen når sitt slut lägger
du dig bland tusenskönor
och blå viol, så du andas in
blomsterdofter och natur.

Morgonen efter finner du
en tusensköna och en viol,
så du inser att dagen måste varit
upplevd.




Fri vers av Filosofen2
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 13:01



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Fick en sommarkänsla när jag läste denna :)
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2