Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stavelse för mkt i mittersta raden , i know, men kallar den ändå haiku


slutt!



Alla mina ord

i sista brevet jag dig gav

Blott pratbubblor kvar




Bunden vers (Haiku) av Virgo Cinnamon
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-12-14 19:50



Bookmark and Share


  Propella
Haiku eller inte; jag föll som en fura för den.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon