Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och musiken

falerar




När noterna tickar

Ett ljudlöst tick-tack från
klockan på datorn visar
att trots det inte känns

 

Så går tiden

 

Försiktigt försöker jag
bearbeta mina splittrade
tankar i musikens texter

Men finner att de orden som
brukade hela nu trasar sönder
sömmarna som håller ihop

 

Mitt inre

 

Så jag stänger av rytmen
och inser det faktum att
nu är det riktigt jävla illa

För när det som förr alltid har
kunnat ge mig tröst nu bara

sårar så måste ju något vara

  

Väldigt fel

 

Jag blinkar bort tårarna
och känner hur rädslan
tränger upp i strupen

Och precis innan jag blundar
tycker jag mig se visaren
på datorns klocka röra sig

 

 

Tick-tack




Fri vers av sockerspöket
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket