Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




sol i sydost sista februaridagen



morgonsolen från sydost
kryper in vid min dyna
snusande med gyllne ljus

arla ljusglimten
dröjer vid kaffet
njuter av mörka doften

blåmesen drillar
februarikölden tar
ut sista steget




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-28 07:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här dikten!


"blåmesen drillar
februarikölden tar
ut sista steget"


@nn
2011-02-28

  Eva Helene VIP
Jag lånar en stråle av din sol och värmer mitt hjärta i din fina dikt!
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP