Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mingla runder

Undrar hur det skulle vara om alla poeter här inne
skulle ses, mingla runder och samtidigt
visa våra alster.

Jag vet att jag skulle tycka det vore hur kul
som helst, men alla hade nog inte nappat
på idén.

I fantasin kan man göra ett mingelparty
och bara flumma runder, för att
se vem man kände igen.
Undrar om man hade vågat prata,
för då hade man inte haft någon dator
att gömma sig bakom.

Tänk om mingelpartyt hade gett så mycket
att alla som varit där sen bar med
sig det minnet resten av livet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunde säkert vara spännande. Synd att vi alla är så utspridda
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2