Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag har min mamma tvättat.


nadia spjala

idag flyttade en bäbis in i sovrummet som går på fyra ben och säger mjao.


Pärla, min dotter skrev dessa rader. Hon ville prova författa.

Jag tycker hon är så duktig. Jag satt med och visade henne alla bokstäver .




Fri vers av Filosofen2
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-28 21:33



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
:)
2011-03-05

  Mow Dean VIP
Voff!
2011-03-02

  Nina Nightwish
Rörande, texten lämnar värme i mitt hjärta
2011-03-01

  Lars Hedlin
Så härligt levande! :)
2011-03-01

    ej medlem längre
NAjs
2011-03-01

  peter markurth
gillar
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2