Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa mellan kläders-mat och skoaffärer, för att sen nå himelriket

Vaknade av att Tajsa studdsade på mitt ansikte,
sen såg jag in i min dotters ögon, som även denna morgon var vakna innan mig och log.
"God morgon mamma."
"Vad är klockan?"
Jag tittade på mobilen, som visade halv tio.
"Aj, varför hoppar Tajsa på mitt ansikte med tassen?", viskade jag nästan fram, då min dotter asgarvade.

Frukostbullarna, kaffe, smör, ost, Puck, en gräddmjukost, men ack så god.
Plockade fram min dotters mugg med hundvalpar på, kokte upp varm oboy samt hällde upp kaffe som jag satte på våra bestämda platser.
Vi pratade, åt och sen samlade vi ihop allt igen, torkade av och klädde på oss.

Vi skulle till stan...

Efter plattång, borstade vi håret, och satte upp det. Min dotters jeans, begea stövlar med fransar och paljetter på i olika färger, matchade jackan och mössan.
Vi gick hand i hand ner mot centrum, tog lite klädesaffärer innan vi kom in på HM, som har en upsjö kläder.

Jag fann nya leggins till henne, trosor och strumpor till henne. Äntligen fann jag snygga strumpor och något annat till mig.

Jag var glad, eftersom detta kom att göra min dotter ännu finare, men ilsken var hon för jag inte köpte ett par ballerinaskor i svart, glitter och guld... Det slutade med ett raseriutbrott från hennes sida. Hon slogs och jag tog tag i det med en gång.
"NU SLUTAR DU!"
Jag vet att många tittade på mig, men det sket jag i, för min dotter ska inte slåss!

Efter en halvtinmmes tårar gick vi mot City Gross och handlade lite mat, för att sen ta bussen hem och göra biffar, skala potatis och morötter.
Jag skulle ju jobba...

Fruktsalladen satt gott hos min dotter, efter smörgåsen med biffen.

Hon satte på sig sin svart, korta kjol, linne, ljusrosa leggins och strumpor.
Gud vilken sessa...


Nu är vi åter hemma, jag hör hur vattnet kokar, snart är potatisen, morotterna och biffarna klara att njuta av.




Fri vers av Filosofen2
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 19:06



Bookmark and Share


  SandraEriksson
En händelserik dag som slutar perfekt :)
2011-03-02

  aol
gillas bra skitat så jordnära,
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2