Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppen & botten - limerick

 

I simhallen pojken från Lunda
ses strecksimma runda för runda
Vad folk inte vet
om denna atlet
Han trippar på tå på det grunda




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-02 20:24



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
du kan du
du är bäst på limerickar, det vet du att jag tycker
funkar perfekt
2011-03-11

    Tea Alex
Det här går att dra till djupare plan...! Påhittigt och underfundigt!
:)
2011-03-03

  limerick
Snyggt om mänsklig svaghet utom i tårna!
2011-03-03

  Aftonvännen
i ett barns värld är det möjligt att fuska men ändå vinna
jag kan ana hur han njuter av all beundran

skickligt, trovärdigt, och därför också roligt
2011-03-02

  andrasidan
Kul.
2011-03-02

  thyra
Härligt påkommen knorr! Jättefin och rolig!
2011-03-02

  Bubamara - Maria Zakrisson
pojken som hade mer muskler i tårna än i armarna.
jo
honom känner man till...

du jär bra på det här! bäst helt enkelt.
2011-03-02

    Bodil Sandberg
hahaha görskön!!
2011-03-02

  Fenomena
Fantastiskt!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP