Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnat Balkans folk)


I ETT VACUUM


I ett vacuum;
vad gör du då?
barnen skriker
oreda råder
människor lider
platsen sjuder av hat:
Vad gör du?
vad gör du då?
I ett vacuum.





(C) Nils Sondefors 1999




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-12-15 14:29



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hej igen!

Det känns väldigt tråkigt att du inte ens verkar försöka förstå vad jag försöker uttrycka!
Dessutom ber jag om ursäkt om jag uttryckt mig på ett sätt som gör att du upplever att jag har sårat dig så!!

Nils
2005-12-15

  Last Word Spoken
Nej, jag förstår inte Dig,
och bespara mig dina
lev väl lyckönskningar!
Det gör jag, redan lever väl!
I mitt hat och i mitt medvetna
vacuum, vi lever väl där.
Vi älskar varandra, vi äter
god mat, vi älskar musik
och vi hatar våra fiender.
Vi gör det öppet, ser våra
ljusa som mörka sidor.
Finns inget lagom.
Himmel eller helvete.
Är du en lagom herre,
skulle Du absolut inte trivas där.
Från en stolt Italiensk/Serbisk Kvinna!
2005-12-15

  Nils Sondefors
Loredana!

Innan oroligheterna på Balkan bröt ut var jag nästan på väg att besöka Jugoslavien, nu vet jag inte hur stor lust jag har till detta?
Jag hoppas att du förstår vad jag har velat uttrycka i min dikt; en förtvivlan men samtidigt en respekt för Balkans sargade folk! (En tillägnan...)

Lev väl
Nils

PS. Jag har medvetet stavat fel på vakum; jag tyckte att det mer "europeiska" vacuum passade bättre! DS.
2005-12-15

  Last Word Spoken
trivs

stavat fel såg jag,
svårt att se från vacuum
2005-12-15

  Last Word Spoken
Tack så mycket!
Jag är en av dem!
I det vacuum semestrar
svenskarna och trvis!
Du kanske också skulle
trivas i den platsen full med hat!
Välkommen!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors