Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISSONANS


Från salongen här bredvid,
högljudda röster,
trängande under dörrspringan.
En ljudbang väller in,
luften i dallring.
Ljuden sprids som vågor;
jag kan inte sova.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-12-15 15:40



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Ja, så kan man säkert tolka detta, men det är säkrast att kolla med Bengt Samuelsson!

Nisse
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors