Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAP


En vän finns där alltid när den behövs
en vän behöver nödvändigtvis inte
höra av sig under många år
en vän är alltid en vän
beredd att ställa upp närhelst det behövs
en vän fordrar inte att man ofta hör av sig.

Vännen bara finns där
beredd att fortsätta dialogen när som helst
beredd att fortsätta dialogen
som om ingenting under tiden har hänt.
Jag är din vän…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-15 15:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En vän, som finns
En vän, som, en minns
För en så´n, det brinns
För när mycket, gott hinns
en evig, vänskap, vinns
2008-01-22

  frig
wow, snyggt beskrivet
den ger den precisa känslan som riktig vänskap ger,
en obeskrivlig känsla
2005-12-15

  Last Word Spoken
Med respekt och förståelse,
gläds jag också över denna
starka vilja att se ur varandras
perspektiv. Det viktigaste som finns,
inte alltid lätt men absolut möjligt.
Med vänliga hälsningar, Loredana
2005-12-15

  Nils Sondefors
Tack snälla Loredana!

Du skall bara veta hur glad jag blev över detta!

Nils

PS. Jag skall läsa "låna mina skor" Ds.
2005-12-15

  Last Word Spoken
Är Du?
Låter bra, var det, läs min
dikt, "låna mina skor",
ja, ibland är det inte lätt
att förstå varandra, men
dumt att inte försöka.
Tack, för ursäckten, mottagen!
Jag försöker förstå ditt perspektiv,
försöker smärtsamt, ja!
Känslor har funnits även i det land
i den värsta stund av hat och vacuum
fans det kärlek också, som överallt.
Det dog en bit av befolkningen då
en del flydde, en del lever döda
innombords, med hopp och tro.
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors