Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sinnen


Uppmärksamhet


hon med baskern, hon med läppstift
så rött att det verkligen sticker ut

hon med skuggan i ansiktet, den som
skänker mystik nog att fånga mer uppmärksamhet
än de röda läpparna i sig, egentligen

hon med svarta skinnhandskar och
paraply, hon som går barfota inne
på banken där alla andra bär skor

hon som ingen ser utom jag, hon som ser mig, som
ser upp ibland
men bara för att försäkra sig om jag ser henne





Fri vers av Gawain
Läst 510 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-05 23:12



Bookmark and Share


  AgnesP
Så bra. Helt enkelt.
2011-04-03

  Ingela Svenson VIP
riktigt snyggt och väl fångat, ser de förstulna blickarna i ögonvrån och trånaden efter bekräftelse
2011-04-02

  peter markurth
snyggt
2011-03-07

  Catharina Edin VIP
Så vacker tavla du målar upp, en känslig tavla -
2011-03-06

  Ingela Svenson VIP
Kanske ser många, men visst är det en skön känsla att tänka att man ensam
2011-03-06

  ßluie VIP
Det finns musikalisk prosa i detta. Fick lite sing song writer känsla, som om Bruce berättat. Ett litet avtryck man kan känna igen sig i, på ett eller annat sätt. Bra att du förstärker färger. Läpparna. Bilderna blir tydligare då.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain