Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tabu-du

hallucinerar om verkligheten
när drömläget
börjar upplösas

vilken verklighet
lever jag i nu?

kaffe och nikotin
låter som en fin idé
om jag nu måste

för guds skull ge mig
lite jävla passion



jag lyssnar på klassisk musik
och låtsas vara kultiverad
men vafan

musiken kommer från
starship troopers

jag har lurat dem alla
egentligen är jag
någon annanstans

fastklamrad vid
illusionen av dig



sårbar sårskorpa
usch vad äckligt
jag vill pilla bort den

men vad finns
egentligen där bakom?

kanske jag inte alls
vill veta
vem du är

så kan ingen ta dig
ifrån mig




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-08 01:53



Bookmark and Share


  Line W
Snyggt skrivet med spännande tankegång!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|