Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tåget till Helsingborg i söndags gav min dotter många tankar.


Viktigt samtal som bidrar till tankar

Då vi stod och väntade på hennes pappa, sa hon rätt som det var:
"Där är den kvinnan med barnet."
"Just det. De skulle till barnets pappa," sa jag.
"Mamma, hon är nog ensamstående."
"Tror du det?"
"Mamma, men det är ju inte du, du har ju Magnus."
"Magnus?"
"Ja, han kommer ibland och hälsar på."
"Ja, så är det, men han är ju en vän, ingen kärlek."
"Mamma, när ska du skaffa någon?"
"Jag har ju dig, räcker inte det?"
"Jo, men mamma du vet."
"Jag vet inte om du skulle kunna acceptera någon ny i mammas liv."
"Nej, det skulle jag inte göra, men då jag inte är med."
"Då skulle du inte gilla att träffa den då?"
"Den personen får du hålla för dig själv....
Hennes pappa kom just då och vi skildes åt.

Jag åkte hem med bussen med tankar som varför hon vill att jag ska träffa någon....




Fri vers av Filosofen2
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-09 15:07



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hon bryr sig om dig.
På alla områden.
Jag tror minsann att du har fått en mini-mamma :)
2011-03-09

  filosofian
Vad gulligt att hon förstod att du också förtjänar någon som håller om dig.
2011-03-09

  SandraEriksson
Stora tankar :) Hon vill nog inte att du ska vara ensam ? Jag vet inte men det tror jag. Fint skrivet av det som sker i vardagen
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Fin! :)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2