Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ord som idag kan betyda både det ena och det andra


grymt grymt

Priskrig på skinka,
den gödda grisen grymtar:
Vad julen är grym!




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 530 gånger
Publicerad 2005-12-16 19:44



Bookmark and Share


  Cris
Det var ett aktuellt ämne minsann. Javisst är det grymt sa grisen. För dess skinkor skull skall vi kriga. Julen är allt bra grym.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Florence