Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikfesten som ska sända ett bidrag till Tyskland

Oh my god

Är det fel på mig

Spring för livet

ja dessa hoppas jag kommer i toppen i Mellodifestivalen...

Linda är ju bara så underbar med sin sång om drömmannen.... Sen har hon en man som får henne att baaaaaara falla så i kärlekens sång... Wow för denna sång...

Blir så glad av denna sång, sen får jag lyckokänslor av sången Oh my god....

Sen blir jag lite allvarlig av Spring för livet.....



Nu är det Nicke Borg, som är både djup, hungrig och går genom rutan.... Texten och tonen får mig att lyssna. Tatueringarna och klädseln bidrar till mitt intresse....


Vi får se vem som skickas ner till Tyskland!




Fri vers av Filosofen2
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 20:48



Bookmark and Share


  thyra
Jag tittar också och väntar på besked. Fin text om detta!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2