Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De finns överallt...


Utslagna rosor



Knoppar

De som föds utav vår


Slå inte ut så snabbt

Det finns utslagna rosor överallt


Överräckta till avvisad hand


Vissnar de långsamt...





Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75