Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt och dunder!

Ord finner styrka
ord finner kärlek
ord finner stöd

En kram ger kraft
en klapp ger vänskap
en kyss visar himlen

Ensam vinner man
inga segrar
ensam vinner
man inga kamper
men tillsammans
vinner man allt

Tiden visar hur
underbart allt är
tiden fångar upp
livets små
kristaller,
slipar de, så de
glänser.

Diamanten gnistrar,
men ibland är
den kantig och repig.
Ta den varsamt med
silkeshandskar
så den inte rasar sönder.
Viska kärlek
öppna upp och
då ska du se att den skiner.

Stjärnorna visar vägen,
le ta emot av det
universum vill skänka.
Detta är mitt kall att
ge glädje, fånga in och
stötta.

Kärlekstecknet är ju
skytten med sina pilar.
Ja, jag är hälften häst,
hälften människa.
Mina ögon ser, fångar
våga se in i dem och
du ska mötas av
ängar i soluppgång, där
daggen inte gått av.
Du möts av alla mina pilar
åååååå så galet underbart.

Ler formar mina dagar, så
diamanten gnistrar.
Ögonens glans visar hur
man mår.
Eftersom mina strålar
och lyser blått, måste jag
ses lycklig.

Kärleken finns, växer inom
mig och bara snurrar, den
visar allt fint och ger skratt.
Lycka formas av nutid, att våga
leva i nuet och bara vara.

Glöm aldrig en sak
som människa är du det viktigaste
i ditt liv.
Töm aldrig ut dig, fixa lite
överraskningar till dig själv
och lev...

Älska ditt inre formar hela
världsbilden.
Utan den ingen styrka.
Jag gör det och nu jag
ler, skrattar även med katten
Tajsa, som verkar må bra.

Olala Oh my god
its so big and let
love com in to your
heart!




Fri vers av Filosofen2
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-13 21:22



Bookmark and Share


    AA VIP
Härlig energi och glädje i texten. Du skriver fina texter. // AA
2011-03-13

  SagaArt VIP
Underbart! Glädje smittar :)
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Oh, så härligt!
2011-03-13

  mickech
Kärleken är förunderlig, så vacker och stark. Den kan rasera de högsta murar. Tack för dina texter!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2