Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en slags baksmälla


Dagen efter

Smakade på drömmen
luktade på fantasin
igår
Smaken av längtan
lukten av avstånd
idag

Såg på bilden
smekte illusionen
igår

Blundar hårt
sparar innuti
idag

Tänker
blir idag
igår


igen




Fri vers av Sören
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-12-17 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören