Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet vad jag menar, ditt helvete...


Ditt andra liv

Du är där
borta
i ditt andra liv

Hör du när jag skriker
innuti

När jag ropar

när det ekar i mig

när jag saknar

när jag längtar


Hör du...


Där borta
i ditt andra jävla liv




Fri vers av Sören
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-12-17 12:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Jag känner frustrationen i dina ord, starkt skrivet.
2005-12-17

  Smultris
Jaaaaa... hon hör ;)

Snyggt skrivet Herr S... *Ler*
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören