Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Linda Bengtzings sång får mig att le, känna igen mig...


Rader som jag gillar:)


E det fel på mig?

Varje gång jag ser på dig, exploderar det nånting inom mig. Det räcker du ler mot mig, så kapitulerar jag....

Ooooooo dessa rader får mig att le.

Hur svårt kan det va?

Se mig, hör mig, rör mig hur svårt kan det va?
Jag kan va din och värsta hjärtattacken....


Hihi lyckades fånga mina favoritrader:)




Fri vers av Filosofen2
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-15 16:31



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Underbart :)
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2