Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Gud som gråter

 

Jag tror på en bättre tid

hyser iallafall ett visst hopp

när Guds utsända tar vid

lämnar vemodet denna kropp

 

Världen är inte den första

att jubla när Jesus kommer åter

någon måste ju trösta

en förtvivlad Gud som gråter

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 686 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-03-17 17:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag tror också att Gud gråter över sin skapelse... och det är upp till oss att trösta och älska Honom/Henne, bra dikt!
2011-10-05

  Bibbi VIP
Bokmärker.
2011-09-28

    Lillduvan
Vackert och starkt skrivet, den kommer jag bära med mig. Bokmärkt!
2011-06-04

  sangel
Tack. Den bär jag genom min dag idag
2011-05-28

  ghost
Gud har det svårt med människorna och människorna har det svårt med Gud...
2011-03-23

  Maria T
Ja, vi får tro på en
bättre tid
2011-03-18

    ej medlem längre
bland det bästa jag läst på länge *stor applåd*
2011-03-18

    Mimmi17
Sista strofen är helt underbar!
2011-03-18

  Anna*
Snyggt med naturlig rytm och rim som sitter som de ska. Innehållet är fyndigt! Applåder
2011-03-18

  Ninananonia VIP
Vacker!
2011-03-17

  Bibbi VIP
Helt suverän.

Applåd och bokmärke.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O