Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skugga av en själ

du hade det där
sneda leendet
även om det var

det enda du hade
så är det allt
jag har kvar

påtvingade minnen
att se tillbaka på
när allt är svart

du kan rädda mig
så mycket kan hända
på en kvart

jag är jagad
av dig och andra hot
anklagad
och kraschad testpilot

ingen förstår mig som du
vart försvann och finns du nu?
kom och krossa min demon
du måste ta mig härifrån

tvillingsjälar är inte som andra
vi dör utan varandra
jag vill tro att du inte försvann
jag vill tro att kärleken vann

jag har gömt mig och skrikit tyst
jag har glömt dig och svikit och kysst
ditt leende farväl
och blivit en skugga av en själ




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-30 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" ingen förstår mig som du
vart försvann och finns du nu?"

Dikten skrämmer läsaren av den tyngd som orden har gentemot kärleksviljan ... en romantisk text som skriker av vardagsnaturalism. Hårt. Grymt. Vackert.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|