Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bländad




Av vingar

 

Änglavingar

 

 

Dölj mina tårar
smek bort all
min smärta
från mitt bröst

 

Svep undan all
min ångest
och känsla av
uppgivenhet

 

 

Änglavingar

 

 

Ryck bort mig
från marken så
jag glömmer hur
jag levat förut

 

Snälla låt mina
ryckiga andetag
få kvävas av
dina så vackra

 

 

Änglavingar




Fri vers av sockerspöket
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket