Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljuva.

mörka skuggor
på min väg
så oärligt

livet är kort
fyllt av krokar
besvärligt

det kan vara jävligt
rent av farligt
förfärligt

i regn och motgång
som en sång
så härligt




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-05 03:58



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skrivet. // AA
2011-04-11

    ej medlem längre
Vilken dikt, så härlig, i böjelsens krafter; så bra skrivet, så härligt utfört; dikt i sitt rätta väsen
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|