Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNA; DU LIVETS MODER!


Kvinna du underbara skapelse
med livskraft, livsömhet.
Försök låta bli att förändra
detta livets grundpelare!

Varför försöka bli till man?
Förändra hellre männens livsfilosofi!
Lär mannen att bli människa
Förvanska inte din egen skapelse!

De flesta män är faktiskt okej;
även om vissa översvämmas av testosteron.
Kom ihåg att vi män föddes ej onda.
Så låt oss alla förenas till en bättre värld!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-12-20 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors