Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läker



Jag håller på och läker
Snart...
ja snart, är jag fri

Mitt bröst värker inte mer
Mina tankar tänker klart igen
Jag kan le, och mena det

Jag har äntligen förstått
insett
accepterat
och gått vidare
Jag har tagit allt jag fick, till mitt hjärta
Jag känner lugn

och nu

håller jag på och läker
snart är jag fri

Ja, snart är jag fri




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-12-20 17:02



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
känner igen mig
och hoppas att du läker vidare
bra hoppfull text
2005-12-20

  Sanningsägaren VIP
Denna text utstrålar styrka och hopp
Härliga ord som får mig att le!
Tack!
2005-12-20

  Propella
"och nu

håller jag på och läker
snart är jag fri

Ja, snart är jag fri"

Underbart.
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon