Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanke i motljus

 

Jag söker en tanke som inte vill ge sig till känna
En punkt långt där borta

Kisande pekar ljuset åt alla håll
som vägskylten snurrande i ödemarken

Jag smyger. Försöker att ta mig närmare
framför spegeln
men var gång; ljusskenet som vid åska
och en annan riktning

I folkhavet förvrider viskningsleken
ursprungsfrasen

För varje nytt ansikte
små flimrande ord utan innehåll




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 690 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-14 19:29



Bookmark and Share


  trixas
Gillas mycket.
2013-04-19

  Joel Munther
välbalanserat och bildrikt! gillar denna.
2011-04-27

  Ingela Svenson VIP
Detta låter som en dröm som drömmarn inte fångar, än mindre förstår....
2011-04-17

  Aftonvännen
Mycket intressant känsla genom hela dikten,

det är det där starka ljuset som genomlyser allt
2011-04-14

  lodjuret/seglare VIP
Is this good shit?
Maybe just a bunch of words?
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP