Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspilar

Lev dina drömmar, lev i nuet.
Öppna hjärtat, släpp in ljus. Låt
värmen strömma in i hela
kroppen.

Viska små fraser, ös ut kärlekens
språk, utan några hämningar.
Likt en orkan vibrerar kroppen lustfyllt
medan himmelriket närmar sig.

Sväva, sjung ut totala toner. Följ vågens
hetsiga rörelser, då kärleksgudinnan
visar sin fagra skepnad, innan
Amor sänder ut sina kärlekspilar
mot hjärtan.




Fri vers av Filosofen2
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 20:59



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Jag är kär i denna texten och i en kille :-) Helt exalterad :-)
2011-04-14

    AA VIP
Vacker text. // AA
2011-04-14

  Ninananonia VIP
Så vackert! :)
2011-04-14

  aol
wonderful,
2011-04-14

    ej medlem längre
lovely
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2