Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland




Schh

Hjärtat

 

 

 

 

Snälla skrik inte så högt

Jag kan ju inte höra

 

 

 

 

 

Förnuftet




Fri vers av sockerspöket
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-17 20:34



Bookmark and Share


  Julio VIP
Tack för denna text, inspirerar
2011-04-24

    ej medlem längre
MYCKET bra
2011-04-17

  Micael Axelsson
Gillar kompositionen här i denna dikt, med Hjärtat högt och förnuftet lågt, och den mänskliga rösten där i mitten.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket