Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan dig

Jag vill andas
nattluft och
vila pannan
mot din hud

 

Rita fram ditt
underbara
leende med
ett grästrå

 

Läppja kärlek
från dina
kyssar och
viska ömhet

 

 

I din famn

 

 

Jag vill se hur
gryningens
ljus gnistrar
i dina ögon

 

Älska fram en
ny dag med
dina händer
runt min midja

 

Sucka av lycka
i din nacke
och känna
framtiden slå

 

 

 

I ditt hjärta




Fri vers av sockerspöket
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-18 00:44



Bookmark and Share


    Jimpawa
<3
2011-04-18

  Anna*
Ahhh, så vackert! Applåder ♥
2011-04-18

  Magnus P.
En text som helt krockade med min sinnesstämningen.

Men den känns så vacker, sensuell och med en välkomponerad form att jag får skriva några ord.

Favoritstycket denna gång blev:
---
Älska fram en
ny dag med
dina händer
runt min midja
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket