Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du hur bra det känns??




Ny Dörr - Nytt Lås. Och du har inte nyckeln

Så länge jag stått där och vacklat
mellan två dörrar i en frusen hall

 

Där tiden mest gick runt

 

Så många gånger den där dörren
bakom mig nästan öppnats helt

Och du har stått där i dörrkarmen
skrattande och kastat sten på mig

 

Försökt få mig att titta bakåt

 

Så ofta jag sträckt mig fram för att
försöka nå det andra dörrhandtaget

Bara för att inse att jag inte orkar
trycka ner det tillräckligt hårt

 

Jag har varit för svag

 

Och av någon jävla anledning bestämde
du dig plötsligt för att kasta en pil

Men du missade ditt mål med en
hårsmån och jag fick äntligen nog

 

Tiden började gå igen

 

Jag vände mig om och slet av dig
nyckeln innan jag slängde igen dörren

Sedan låste jag och gick till den andra
dörren och tryckte ner handtaget

 

Dörren öppnades för mig

 

Jag fortsatte in över tröskeln och precis
innan jag skulle stänga dörren bakom mig

 

Så log jag och kastade nyckeln




Fri vers av sockerspöket
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 19:32



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Låter lite som om du har tagit ett avgörande beslut i ditt liv.
Grattis.
Behöver du styrka att hålla uppe det hela, så maila bara.....

ha det bra!!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket