Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Och vi älskar



Mimandet av mina egna känslor

av allt det andra, det oviktiga

det minutiöst triviala, vardagen

s-l-ä-c-k-s, då plötsligt konturerna syns 

NÄR DU KOMMER INTILL

fruktansvärt lätt, njutbart

då vi sträcks likt stjälkar

i ett mönster med vaknandet

av överensstämmande känslor  

DIN HAND LYFTER MIG

I OANAD LÄTTHET

och vi älskar,

vi älskar,

vi älskar.




Fri vers av Arowana
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-12-22 19:06



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Intim text som berör på ett härligt sätt! Underbar läsning!
2005-12-22

  Christer VIP
tyckte om denna...gillade mest det upprepande slutet...allt kænns uttænkt...snyggt.
2005-12-22

    ej medlem längre
Och den var strålande bra!
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana